Alle berichten

Tentfeest Halfvasten Offere 2022

Helaas! Het lukt ons dit jaar niet om op tijd een optocht neer te zetten zoals jullie gewend zijn van de HVOO. Gelukkig kunnen we deze dag wel genieten van het tentfeest!

Op zaterdag 26 maart 2022 weer vanouds knallen tijdens Halfvasten 2022 in Afferden Limburg! Tijdens deze dertiende editie hebben we een bomvol programma met optredens van o.a. Promilaasj, Big Benny, Fiorenza en Otto Wunderbar. Naast deze toppers is DJ Jan Smit van de partij met zijn feestpaleis en als kers op de taart komen Zwarte Jannes, DJ Mario en DJ Ricky Corony langs om samen met jullie de tent af te breken!

Halfvasten Afferden 2022
Bomvol programma met live muziek
Deur open 16:00 uur
Entreeticket €13,50 v.v.k.

Entreetickets zijn te koop via www.kubbustickets.nl.

Uitslag 2019

De uitslag van de HVOO 2019 vind je hier!

HVOO folder 2019

Heb jij de HVOO folder niet ontvangen? Bekijk hem dan hieronder:

Breaking news!!

Bestuursleden HVOO in overleg met medewerkers van L1

Vandaag was L1 op locatie bij de Pruuver, om alles door te spreken voor de LIVE opname op zaterdag 10 maart tijdens de elfde jubileumeditie van de HVOO. Het wordt een super uitzending, iedereen heeft er heel veel zin in!

Kun je niet bij de optocht zijn, kijk dan live mee vanaf 15.00 uur! op L1 tv of via de livestream op de L11alaaf Facebookpagina.

Lukt dat niet? Of loop je mee in de optocht, kijk de parade dan terug tijdens de herhaling.

Niet 1 maar 2 dagen feest in 2018!

Dit jaar viert de Half Vasten Optocht Offere zijn eerste jubileum 1X11. Op zaterdag 10 maart zal voor de 11e keer de optocht door de straten van Afferden trekken. Om 14:00 uur zal Prins Fred d’n Urste van de Peijas het startschot geven en zullen circa 70 deelnemers hun creaties tonen. Na de optocht is er weer een groot feest in de feesttent van Kubbus hier zal de prijsuitreiking plaatsvinden en zullen onder andere Snollebollekes, Fabrizio, Victoria en De Kloomp optreden.

En dit jaar gaat het feest op zondag door! We starten in de ochtend met een dorpsbrunch en om 14:00 uur begint het familiefeest in de feesttent. Tijdens dit familiefeest zullen er diverse activiteiten voor kinderen worden georganiseerd en zullen onder andere Telekids Discoshow, Otto Wunderbar, Toeter Thijs en Wir Sind Spitze optreden. Als afsluiting van dit jubileumweekend zal er op zondagavond ook nog een vuurwerkshow worden gegeven.

Zonnige, kleurrijke, drukbezochte 10e Halfvastenoptocht Offere 2017 zit er op!

Het had niet beter kunnen zijn… een strakblauwe lucht, kleurrijke wagens, 1600 deelnemers in de optocht, honderden bezoekers, wat een mooie editie van de Halfvastenoptocht in Afferden!hvoo-2017-1

Sinds september heeft de organisatie er alles aan gedaan om deze dag zo goed mogelijk voor te bereiden. Vele mensen zijn er bij betrokken, vrijwilligers, sponsoren, dorpsbewoners, verenigingen en ga zo maar door! Dat je dan zo’n goed weer krijgt op de dag van de optocht, dat is toch wel fantastisch.

De optocht was lang, afwisselend en hoog van niveau. Thema’s als Verstappen, Netflix en Pokémon kwamen voorbij, maar ook de lokale dorpspolitiek. Langs de kant stonden overal groepen bezoekers met zelfs hier en daar barbecues en barretjes. Fantastisch! ’s Avonds werd er in de Halfvastenfeesttent nog tot in de late uurtjes doorgefeest.

De organisatie kijkt ook alweer vooruit, volgend jaar staat namelijk de elfde editie op het programma. Natuurlijk is dat een reden om nog groter uit te pakken. Zet daarom zaterdag 10 maart alvast in de agenda!

Uitslag 2016

De uitslag van de Halfvastenoptocht Offere 2016 kan je hier terugvinden.

Bekijk hier de optochtroute vanuit de lucht

Twan Arts van Vier-in-één-Service uit Afferden heeft voor ons mooie drone beelden gemaakt van de optochtroute.

Ben je benieuwd hoe de route er van bovenaf uit ziet? Kijk dan snel onderstaand filmpje![youtube id=”gh917AA4dmI” maxwidth=”640″]